Basiscursus Lightroom Photoshop 5 avonden

Wanneer

29-02-2024    
19:00 - 21:00

Reserveringen

€199,00
Reserveer nu

Waar

Pearl Fotografie
Prinses Beatrixlaan 27a, Nieuwleusen, Overijssel, 7711KG

Evenement type

Adobe Lightroom staat bekend als één van de beste keuzes in nabewerkingsprogramma’s voor fotografen en is een zogenaamd non-destructief bewerkingsprogramma.

Ideaal om iedere foto tot in het kleinste detail naar jouw smaak te brengen, maar ook zeer geschikt om batchgewijze bewerkingen uit te voeren.

Deze cursus is bedoeld voor de gevorderde fotograaf die snel en efficiënt een fotoserie wil bewerken op een professionele manier.

Tijdens deze basiscursus Lightroom leer je alles over de modules Bibliotheek en Ontwikkelen en zul je het organiseren van je foto’s onder de knie krijgen.

 

Deze cursus zal 5 avonden duren en starten op 29 februari 2024. We starten om 19:00 uur en zijn rond 21:00 uur klaar.

Er zal gewerkt worden met voorbeeldfoto’s maar natuurlijk kun je ook je eigen foto’s meenemen om te bewerken. Natuurlijk heeft het raw-formaat (of dng) hiervoor de voorkeur.

 

De cursus zal worden gehouden in Nieuwleusen en start op 8 februari 2024

De kosten hiervoor bedragen € 199 en je dient te beschikken over een laptop met een versie van Adobe Lightroom geïnstalleerd

Inbegrepen zijn het cursusmateriaal, koffie of thee tijdens de cursus, een handige sneltoets-kaart en natuurlijk een certificaat!

Voor inschrijvingen of meer informatie kun je natuurlijk het contactformulier hieronder gebruiken.

Sanne uit de cameraSanna na Lightroom

 

Reserveringen

Inschrijven

€199,00

Gegevens