Start 28 februari 2023

  • Heb je het idee dat je nog niet alles uit je camera haalt?
  • Zijn de termen diafragma, sluitertijd, ISO-waarden, scherptediepte en lichtmeting nog geen open boek voor je?
  • Fotografeer je ook altijd alleen maar in de ‘Auto’ stand?

In onze ‘Basiscursus Fotografie’ leggen we je alles uit over deze termen en meer. Als je de cursus hebt afgerond zul je voor iedere foto zelf de juiste instellingen kunnen kiezen en zal je foto er uit zien zoals jij die in gedachten had en niet wat de camera dacht.

Tijdens de lessen zullen we ieder behandeld onderwerp ook in de praktijk oefenen.

Natuurlijk leer je van de theorie alléén geen mooie foto’s maken. Dat blijft een kwestie van oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Daarom wordt er bij iedere les een thuisopdracht meegegeven waarvan de resultaten tijdens de volgende les besproken zullen worden. Houd er dus rekening mee dat je naast de twee uur per week voor de cursus, ook ongeveer een uur per week moet kunnen vrijmaken voor de thuisopdrachten.

Deze cursus duurt vijf avonden, één avond per week en wordt gegeven in Nieuwleusen, van 19:00 tot 21:00 uur.

De maximale grootte per groep is gelimiteerd tot 3 personen zodat er bij iedere les voldoende tijd en gelegenheid zal zijn om een ieder waar nodig persoonlijk te begeleiden.

Je dient in het bezit te zijn van een digitale (spiegelreflex) camera met instelmogelijkheden waarop je minimaal het diafragma, de sluitertijd en ISO handmatig kan instellen..

Je opgedane kennis en ervaring zullen ervoor zorgen dat je passie voor fotografie zich vertaalt in betere en mooiere foto’s!

Kosten: €145 pp inclusief btw, koffie/thee en cursusmateriaal

Locatie: Nieuwleusen

Start: dinsdag 28 februari 2023 – 19:00 uur

Groepsgrootte: max 3

Inschrijven of meer informatie? Vul dan gerust onderstaand formulier in, of stuur een mailtje aan janwillem@pearlfotografie.nl