Wil je de basiskennis van de fotografie leren? Of heb je een opfriscursus nodig? Gebruik dan onze workshop fotografie als springplank daarvoor.

Deze workshop wordt in principe op een zaterdag gehouden van 09:00 tot 17:00 uur. Bij voldoende interesse kan er ook worden uitgeweken naar de zondag.

De eerstvolgende geplande workshops worden gehouden op zaterdag 30 juli en zaterdag 13 augustus 2022

De workshop wordt buiten georganiseerd. Je zult een week van tevoren lesmateriaal ontvangen waarop je je kunt inlezen. We starten de cursusdag met het bespreken van het lesmateriaal en zullen daarna in de praktijk gaan oefenen. Op die manier leer je je camera het beste bedienen en begrijpen.

Het merk van je camera is niet belangrijk, maar je moet wel sommige instellingen handmatig kunnen instellen waaronder diafragma, sluitertijd en iso-waarde. Bij twijfel stuur ons dan gerust een bericht met het merk en model van je camera. Wij zullen dat dan controleren voor je.

De kosten hiervoor bedragen €135. Voor een eenvoudige lunch wordt gezorgd.

Bij slecht weer wordt er in overleg een andere datum gekozen. De maximale groepsgrootte is 6 personen zodat er per deelnemer voldoende tijd zal zijn voor persoonlijke aandacht. De cursuslocatie is omgeving Ommen of omgeving Dalfsen, afhankelijk van de woonplaats en wensen van de deelnemers.

Wat breng je mee?

  • je camera
  • volle accu
  • lege geheugenkaart
  • eventueel de handleiding van je camera

Dagindeling:
Ochtend:
In de ochtend beginnen we met de basisprincipes en leer je deze instellingen te gebruiken op jouw camera en hoe je deze principes per situatie optimaal kunt gebruiken. Hierbij zullen we verschillende leuke opdrachten in de praktijk uitvoeren.

Lunch:
Wij zorgen voor de lunch. Deze is inbegrepen in het cursusgeld.

Middag:
Na de lunch gaan we erop uit en gaan we het geleerde in de praktijk brengen.

Kortom: we maken er een leuke en leerzame dag van!

Wil je je inschrijven voor deze cursus, of wil je meer informatie hierover? Vul dan gerust vrijblijvend onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@pearlfotografie.nl