Op 4 oktober 2023 organiseert Hondenuitlaatservice De Natte Neus een event om geld in te zamelen de Dierenambulance Kampen Raalte Dalfsen Olst-Wijhe.

Het evenement vind plaats op 4 oktober tussen 16:00 en 19:00 aan de Cubbinghesteeg 3 Dalfsen.

Wij zullen daar ook aanwezig zijn om een mooie foto te maken van jouw hond. De kosten hiervan zijn €5 en de opbrengst gaat in zijn geheel naar de Dierenambulance.

De foto zal digitaal worden aangeleverd, nabewerkt en in hoge resolutie..

Voor het event is de Dierenambulance geregeld die met de bus op het erf zal komen te staan. Zo kan jong en oud bewonderen hoe de bus eruit ziet en alles te weten komen over wat de dierenambulance nou eigenlijk doet.

Ook komt er een dierenarts assistente waarbij u uw hond zijn/haar nagels kan laten trimmen. Je kan lootjes trekken en kans maken op leuke prijzen gesponsord door Massier diervoeders & ”t Winkeltie van Massier, Albert Heijn DalfsenJulia’s trimsalon Hondenschool Mijn Maatje WelkoopDiergeneeskundig Centrum Dalfsen en Dierenspeciaalzaak Kloosterman. Hessener Esch zal de thee, koffie, ranja en wat lekkers verzorgen. En uw hond mag los op het uitlaat veld spelen (onder toezicht van het baasje).

Door de kleine bijdrage bij de koffie, nagels knippen , fotoshoot, lootjes hopen wij een leuk bedrag op te halen voor de dierenambulance. Er zullen overal Qr-codes hangen zodat u ook een vrije gift kan doen. Ook zal er een donatie box plaats vinden waar u uw spullen kan doneren aan het dierenasiel (Welke spullen hun te kort komen volgt nog).

Voor meer informatie kun je mailen met denatteneus@outlook.com

SAVE THE DATE!

Datum: 4 oktober 2023

Tijd: 16:00 tot 19:00

Locatie: Cubbinghesteeg 3 Dalfsen

Goede doel: Dierenambulance Dalfsen en omstreken.