Een fotoshoot in een stoere omgeving: de verlaten voormalige aardappelfabriek in de Krim, pand OKO!

Ideaal voor een gezinsshoot, vriendinnenshoot, loveshoot of wat je maar kunt bedenken!

Eén en ander natuurlijk volgens de geldende Corona-maatregelen, en de twee volgende vragen moeten met NEE beantwoord kunnen worden:

  • Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose COVID-19 gehad?
  • Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van verkoudheid, hoesten, koorts, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Per shoot trekken we ongeveer drie kwartier uit. Je ontvangt 20 foto’s, digitaal, nabewerkt en in hoge resolutie.

Enkele dagen na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligd klantengedeelte waar je kunt inloggen en kunt aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Eenmaal gekozen zullen we je serie gaan nabewerken. Mocht je in deze galerij meer dan 20 foto’s willen kiezen dan kan dat natuurlijk ook. Per extra foto brengen we dan €1.50 in rekening.

LET OP: de fotolocatie bevindt zich op de eerste etage welke alleen bereikbaar is via een trap.

De kosten bedragen €65.00 ex BTW.

Het maximaal aantal personen is 5 personen (ons zelf niet meegerekend). Extra personen zijn vooralsnog niet mogelijk.

Reserveren op de eerstvolgende okodag kun je doen door hieronder op een nog beschikbare tijd te klikken en het formulier in te vullen. Gelieve het aantal personen in te vullen bij het veld ‘Notities’. Mocht je speciale wensen hebben dan mag je die daar natuurlijk ook kenbaar maken..

Mocht de dag onverhoopt volgeboekt zijn, of kun je niet op die dag, en wil je per mail op de hoogte gehouden van een volgende okodag? Stuur ons dan een mailtje of vul het contactformulier in via de knop hieronder. Wij zullen je dan bij een volgende okodag als eerste op de hoogte brengen.