Een fotoshoot in een stoere omgeving: de verlaten voormalige aardappelfabriek in de Krim, pand OKO!

LET OP: In het kader van de huidige Corona-maatregelen is de groepsgrootte beperkt tot max 1 persoon per dag, kinderen tot 13 jaar niet meegerekend….

Daarom hebben we besloten om te kiezen voor één fotoshoots verspreid over meerdere dagen, in plaats van meerdere fotoshoots achter elkaar op één dag.

Normaal gesproken trekken we voor je fotoshoot ongeveer 3 kwartier uit, maar omdat we nu slechts één fotoshoot per dag mogen doen zijn we niet echt beperkt door de tijd!

Je ontvangt 20 foto’s, digitaal, nabewerkt en in hoge resolutie, tegen een tarief van €75.oo

Enkele dagen na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligd klantengedeelte waar je kunt inloggen en kunt aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Eenmaal gekozen zullen we je serie gaan nabewerken. Mocht je in deze galerij meer dan 20 foto’s willen kiezen dan kan dat natuurlijk ook. Per extra foto brengen we dan €1.50 in rekening.

LET OP: de fotolocatie bevindt zich op de eerste etage welke alleen bereikbaar is via een trap.

Reserveren op de eerstvolgende okodag kun je doen door hieronder op een nog beschikbare tijd te klikken en het formulier in te vullen. Gelieve het aantal personen in te vullen bij het veld ‘Notities’. Mocht je speciale wensen hebben dan mag je die daar natuurlijk ook kenbaar maken..


Mocht de dag onverhoopt volgeboekt zijn, of kun je niet op die dag, en wil je per mail op de hoogte gehouden van een volgende okodag? Stuur ons dan een mailtje of vul het contactformulier in via de knop hieronder. Wij zullen je dan bij een volgende okodag als eerste op de hoogte brengen.