Een fotoshoot in een stoere omgeving: de verlaten voormalige aardappelfabriek in de Krim, pand OKO!

In ongeveer drie kwartier maken we gebruik van de mooie plekken die deze geweldige locatie te bieden heeft.

De kosten hiervan bedragen €85.oo. Hierbij inbegrepen zijn 15 foto’s in hoge resolutie, digitaal aangeleverd.

Dit tarief geldt voor een maximum van vier personen. Bij meer dan 4 personen wordt er €10 per extra persoon berekend.

Enkele dagen na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligd klantengedeelte waar je kunt inloggen en kunt aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Eenmaal gekozen zullen we je serie gaan nabewerken. Mocht je in deze galerij meer dan 15 foto’s willen kiezen dan kan dat natuurlijk ook. Per extra gekozen foto brengen we €2.00 in rekening.

LET OP: de fotolocatie bevindt zich op de eerste etage welke alleen bereikbaar is via een trap.

Reserveren op de eerstvolgende okodag kun je doen door hieronder op een nog beschikbare tijd te klikken en het formulier in te vullen. Gelieve het aantal personen in te vullen bij het veld ‘Notities’, en in geval van jonge kinderen ook de leeftijd(en) zodat we hier rekening mee kunnen houden in de voorbereiding. Mocht je speciale wensen hebben dan mag je die daar natuurlijk ook kenbaar maken..


Mocht de dag onverhoopt volgeboekt zijn, of kun je niet op die dag, en wil je per mail op de hoogte gehouden van een volgende okodag? Stuur ons dan een mailtje of vul het contactformulier in via de knop hieronder. Wij zullen je dan bij een volgende okodag als eerste op de hoogte brengen.