Een melkbad-shoot is helemaal hot.

Groot, klein, jong, oud, dik, dun, man, vrouw, zwanger of niet-zwanger. Voor iedereen is een passend melkbad te vinden waarin je prachtig gefotografeerd kunt worden.

Bij Pearl Fotografie kunnen kids vanaf dat ze zelfstandig kunnen zitten tot ong 2 jaar nu ook in het melkbad.

Kids in een bad geeft altijd mooie plaatjes. Het water, het spelen en de spetters zijn vaak al een mooie bron van spontane foto’s.
Bij een melkbad zie je niets doordat de melk alles onder de waterspiegel uit beeld haalt. (Dit is zeker voor de kleine kids ook al verrassend als er ineens een teen naar boven komt). En doordat je geen ongewenste dingen ziet, kun je de foto’s trots delen met iedereen!

Kinderen vinden een melkbad vooral lekker gek en leuk. Dat maakt het ook dat je leuke spontane foto’s kunt maken. We nemen de tijd om ze te laten wennen en wanneer ze het leuk vinden mogen ze mee helpen het bad mooi te maken.
Afhankelijk van de beschikbaarheid in de agenda, kunnen de shoots ook in het weekend gepland worden.

Bij de kids-shoots laten we de kinderen lekker spelen. Spelenderwijs sturen we ze een beetje. Dat geeft vaak de allerleukste en vooral meest spontane foto’s!
De melkbad sessie is vooral heel erg ontspannen. Het is een lekker warm bad van water, melk en wat ingrediënten, voor een lekkere geur is er een olie aan toegevoegd.
Ontspannen, schoon en met een heerlijke zachte huid gaan ze weer naar huis.

Wat hebben ze aan?
Kinderen hebben altijd een wit onderbroekje aan in een melkbad. Alleen een onderbroekje is voldoende, maar wanneer je ook graag het bovenlijf wilt bedekken kun je zelf een wit sierlijk topje of hemdje meenemen.

Wat moet ik verder meenemen? 
Eigenlijk alleen jezelf en je kindje dat is alles.
Dit leuke bad wordt ook gewoon gebruikt voor na een cakesmash zodat ze weer lekker schoon naar huis gaan, maar dan is het gewoon een waterbad!

Hoe krijg ik de foto’s?
In groot formaat digitaal! De foto’s krijg je zo snel mogelijk, maar uiterlijk 2 weken na de shoot, digitaal aangeleverd..


Wil jij eens iets anders, en een mooie serie foto’s van je kindje in bad, wat zo superleuk is voor later? Vul dan even het contactformulier in of mail me op margaret@pearlfotografie.nl