Omdat de aangepaste maatregelen het toelaten, en natuurlijk omdat we het shooten enorm missen, gaan we op Zondag 17 mei een aantal fotoshoots organiseren! Buiten, in de Sahara te Ommen.

Natuurlijk zullen we de nodige afstand houden en geen handen schudden maar zo lang jullie een gezin vormen of ingeschreven staan op hetzelfde adres is er niets wat ons belemmert om een mooie reportage te maken. Maximaal 6 personen per sessie.

Eén sessie duurt ongeveer 45 minuten en je ontvangt 15-20 nabewerkte foto’s, digitaal in hoge resolutie.

Eén en ander natuurlijk onder voorbehoud van het weer op die dag, en de twee volgende vragen moeten met NEE beantwoord kunnen worden:

  • Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose COVID-19 gehad?
  • Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van verkoudheid, hoesten, koorts, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

De kosten bedragen €65.00

Hieronder staan de nog beschikbare tijden:

Mochten er onverhoopt geen tijden meer getoond worden dan betekent dat dat deze datum al volgeboekt is. Geen nood, er komen nog meer Saharadagen. Mocht je hiervoor interesse hebben stuur ons dan gerust een mailtje of vul het contactformulier in zodat we je als één van de eersten op de hoogte zullen brengen bij een volgende Saharadag.