Het zal je niet ontgaan zijn. Sinds een paar dagen zijn er tot in de wijde omtrek heel veel mensen in actie gekomen om geld in te zamelen voor Marlot en haar gezin.

Waarom deze actie?:

Sinds 3 weken is bekend dat Marlot uitgezaaide alvleesklierkanker heeft en ongeneeslijk ziek is. Een zeldzame diagnose en al helemaal voor zo’n jonge vrouw.

Marlot start dinsdag 13 augustus met een chemokuur, die hopelijk levensverlengend is, zodat ze nog een reis naar Curaçao en zoveel mogelijk andere mooie herinneringen kan maken met haar gezin. Want dat is haar grootste wens!

Hiervoor worden al diverse acties ondernemen, denk aan:

  • de Dam tot Damloop op zondag 22 september door neef Daan en nicht Ilse
  • het inzamelen van statiegeldflessen door nichten Anna en Suze in Slagharen
  • de verkoop van dubbele kaarten met envelop (in een set van 5 kaarten) door de tantes Bianca en Lizet met prachtige zelfgemaakte natuurfoto’s

Via de pagina wijsteunenmarlot.nl houden we iedereen op de hoogte van de acties en de voortgang hiervan.

De Facebook-pagina van ‘Wij Steunen Marlot’ vind je op DEZE LINK.

Toen we dat lazen hadden we natuurlijk meteen de wens om ook een bijdrage te kunnen leveren en aldus werd het volgende idee geboren:

We bieden een geheel verzorgde fotoshoot aan, welke bij opbod verkocht gaat worden. Deze fotoshoot is vrij naar keuze voor de hoogste bieder. Dus loveshoot, newborn, vriendinnen, etc etc…. De hoogste bieder bepaalt! Ook de locatie is vrij naar keuze. Dat kan buiten zijn, in de studio te Dedemsvaart of de voormalige aardappelfabriek in De Krim. Je krijgt ALLE bruikbare foto’s die gemaakt zijn tijdens deze shoot. Deze zullen digitaal worden aangeleverd.

De veiling loopt tot en met 22 september 2019.

[wdm_auction_listing]